Ravnateljica Nevenka Kus

NAGOVOR RAVNATELJICE

ob začetku šolskega leta 2018-2019

Dragi učenci, spoštovani starši in sodelavci, začenja se novo šolsko leto, ki vsakomur izmed nas ponuja nove izzive.

Vsak začetek je vznemirljiv. Vznemirjajo nas želje in cilji, ki smo si jih zastavili.

V tem šolskem letu bomo na šoli sledili novim izzivom,  ohranjali dobre vsebine, preizkušene prakse in vse tisto, kar nas povezuje in na kar smo ponosni. Trudili se bomo izboljšati, kar si želimo, da bi bilo lahko še boljše.

Seveda pa vsi dnevi ne bodo le vznemirljivi, bodo tudi vsakdanji in takšni, ki jih vsi dobro poznamo in v katerih se dobro počutimo. 

Učenci, tudi letos vas čaka marljivo šolsko delo, domače naloge, naravoslovni, kulturni in športni dnevi. V domu bo popoldan čas za športne aktivnosti, ustvarjanje, sprehode, kdaj tudi obisk kakšne športne ali kulturne prireditve. Večkrat vas bom obiskala, da se bomo bolje spoznali. Starši boste obveščeni o delu in napredku vaših otrok.  Veseli bomo vašega sodelovanja s šolo in vaših obiskov.

Sodelavci, vsak izmed nas je pomemben član šolske skupnosti. S svojim strokovnim delom in osebnim pristopom  bomo otrokom in staršem zagotavljali spodbudno in varno vzgojno-izobraževalno okolje. Tudi letos bomo nadaljevali z že zastavljenim delom; projekti,  sledili bomo novostim in se izobraževali na področju vzgoje in izobraževanja. Zdravstveni sodelavci in sodelavci v tehničnih službah boste s svojim strokovnim delom in specifičnimi znanji poskrbeli za zdravje in dobro počutje otrok ter ustvarjali pogoje za dobro počutje nas vseh.

Tudi zame je letos posebno vznemirljivo leto, saj bom z vami prvič kot ravnateljica.  Veselim se skupnega dela, sodelovanja in srečanj. Želim, da nam ne zmanjka moči za drobne vsakodnevne zmage, ki nas bodo povezovale v sodelovanju in prijateljstvu.

 

Vaša ravnateljica Nevenka Kus

(Skupno 2,126 obiskov, današnjih obiskov 1)