Ob zaključku leta

OB ZAKLJUČKU ŠOLSKEGA LETA

Spoštovani,

zaključujemo šolsko leto, polno izzivov in prilagajanja pogostim spremembam, pa vendar smo ga uspeli zaključiti v šolskih prostorih v družbi vrstnikov in sodelavcev. Pred nami so poletne počitnice. Preden pa se poslovimo, vas želimo seznaniti z nekaj informacijami glede prihodnjega šolskega leta.

Šolsko leto 2021 – 2022 se bo pričelo v sredo, 1. 9. 2021. Posebnost naše šole glede vpisa novincev je, da le ta poteka skozi celo leto. Na našo šolo se vpisujejo le otroci na osnovi odločb, ki jih izda Zavod RS za šolstvo. Ker se število  učencev po oddelkih še vedno spreminja, oddelkov še ne moremo dokončno oblikovati. Kljub temu bodo konec avgusta (po 25. 8. 2021) oblikovani oddelki glede na takratno število učencev. Zaradi zakona o varstvu osebnih podatkov poimenskih seznamov otrok ne smemo objaviti. Razredniki bodo takrat stopili v stik s starši dodeljenih učencev in jim predali vse potrebne informacije o začetku šolskega leta.

Učenci bodo v šolo prihajali skozi oštevilčene vhode, kot so bili vajeni v tem šolskem letu. O številki vhoda, pri katerem bo vstopal v šolo vaš otrok, boste obveščeni s strani razrednika konec avgusta.

V izogib gneči na prvi šolski dan, načrtujemo časovni zamik prihoda učencev po programih. O času prihoda vašega otroka v šolo, vas bodo obvestile razredničarke konec avgusta.

Vse potrebne informacije o pričetku novega šolskega leta bodo objavljene konec avgusta tudi na spletni strani šole.

 

Želimo vam prijeten in sproščujoč dopust, otrokom pa igrive, razposajene in prijetne počitnice.

 

Kolektiv OŠ Glazija

 

Dostopnost