Obisk dijakinj Srednje zdravstvene in kozmetične šole Celje

V torek, 24. 10. 2023, so imeli učenci posebnega programa prav posebno dopoldne. Obiskale so jih dijakinje Srednje zdravstvene in kozmetične šole Celje.

 

Dijakinje so si v eni izmed učilnic (v vili Regina in kasneje še na šoli) ustvarile pravi lepotilni salon. Učenci so lahko uživali v masaži dlani, izdelali so si lahko začasne tattoo-je v najljubših motivih in barvah, učenke pa so odšle še z nalakiranimi nohti.

 

Druga skupina dijakinj se je vključila k dejavnostim pri pouku; tako so bile spremljevalke na sprehodu, sodelovale so pri družabnih igrah ter se drugače vključile v aktivnosti v razredu.

 

Ob zaključku aktivnosti so nas, skupaj s svetovalno delavko Teo Bevc Holobar, obiskale še tri dijakinje, ki so naše učence obdarile s posebnimi zapestnicami/kockami lepih misli. Zapestnice in kocke so izdelali dijaki posebej za naše učence; dopoldanski obisk so izvedli v okviru njihovega projektnega dneva z naslovom Lepa beseda lepe odnose najde v stiku z naravo in ljudmi.

 

Vsi skupaj smo našli lepe odnose v našem prijetnem druženju. Dogovorili smo se, da se kmalu spet srečamo J. Vsem sodelujočim se iskreno zahvaljujemo!

Dostopnost