Otvoritev tedna otroka v znamenju radia Aktual

V ponedeljek, 3. 10. 2022, ob začetku tedna otroka, so nas s svojim prihodom presenetili in s svojo prisotnostjo ter energijo počastili ekipa radia Aktual, skupaj z Potrebuješ Jožetom, članom legendarnih Čukov.

Ekipa radia Aktual se je odzvala na našo pobudo in povabilo, da se nam pridružijo ter nam polepšajo šolski vsakdan. Celotna šola se je zbrala v telovadnici, kjer je Toni s kvizom v stilu milijonarja preveril naše poznavanje prihajajočih gostov, s svojim plesom nas je ogrela še plesna skupina učenk pod vodstvom učiteljic Sandre in Katje, nato pa je napočil čas za prihod naših gostov, ki smo se jih neizmerno razveselili.

S posebno pesmijo je Klavdi nagovoril goste, zapel je šolski zborček pod vodstvom učiteljice Maje, nato pa je Jože iz Čukov prevzel nadaljevanje druženja s petjem in igranjem pesmi. Otroci so se mu pridružili in skupaj z ekipo radia Aktual rajali in plesali debelo uro, pridružila se nam je tudi Aktualova maskota – mornar.

Ob slovesu je sledilo še obvezno poziranje, delanje selfijev in čas za skupinsko sliko, nato pa smo vsi polni novih vtisov odšli vsak na svojo stran.

Iskrena hvala ekipi radia Aktual in Jožetu, da so nam s svojo prisotnostjo in energijo pomagali ustvariti tako čaroben dogodek. Ob slovesu smo si obljubili, da se kmalu spet vidimo; ena skupina otrok bo zagotovo obiskala ekipo tudi na njihovem sedežu radia Aktual.

Organizacijski odbor: Irena V.K., Nika W., Tamara N.B. in Martina K.

 

Povezave: https://radioaktual.si/clanek/na-aktualu/novice/633c0e9db71f1/aktualovci-z-jozetom-iz-cukov-presenetili-otroke-os-glazija

Dostopnost