Nastop VI.a in VI.b

V četrtek, 1.10.2020 smo se mladi odrasli iz VI.b in VI.a odpravili na nastop v Galerijo Nika Ignjatiča. Naši nastopi so bili del otvoritve prodajne razstave izdelkov uporabnikov Centa za varstvo in delo Golovec. Gledalce smo ponesli v čase Briljantine z glasbo “Rock and Roll za vedno”, pričarali srečo z recitacijo in jih navdušili z narodnozabavnim rockom.

VI.b smo ta nastop komaj pričakovali, saj smo bili nanj pripravljeni in zanj izredno opremljeni. Na glasbo Čukov “Rock and Roll za vedno” smo vihteli mažoretne palice in dvigovali noge kot v Briljantini. V sosednjem razredu VI.a pa smo prvemu nastopu dodali še noto narodnozabavne glasbe. Delali smo poskoke in se, kot se za pesem spodobi, sukali. Naše divje ritme je z recitacijo umirila Daša, ki je poslušalce popeljala v svet sreče, katero je orisal Tone Pavček. 

Fotografije, ki so objavljene na njihovi strani, kažejo kako fino smo se imeli. 

Veste, če vam želimo z enim stavkom povedati kakšna se nam je zdela razstava lahko rečemo le: “Odlična! Hkrati pa vam bi predlagali, da se oglasite Na Okopih 2, kjer se lahko prepričate na lastne oči.”

Avtorici: Anja Oset in Martina Krebl, razredničarki VI.a in VI.b

Dostopnost